وي با اشاره به اينکه در اين استان بيش از 80 کيلومتر ساحل دريايي وجود دارد، افزود: اجراي پروژههاي سرمايهگذاري در زونهاي ساحلي به تنوع بخشي خدمات و فعالسازي گردشگري دريايي کمک قابل توجهي خواهد کرد.
عباسي درادامه اذعان داشت: در اين نشست در راستاي ايجاد موزه صيد و صيادي مقرر شد ساختماني توسط شهرداري بندرگز تحويل ميراثفرهنگي استان شود تا در خصوص ايجاد اين موزه اقدامات لازم به عمل آيد.
مديرکل ميراثفرهنگي استان گلستان با اشاره به اينکه بهزودي نمايندگي ادارهکل ميراثفرهنگي در شهرستانهاي بندرگز، بندر ترکمن و گميشان ايجاد خواهد شد، ادامه داد: مقرر شده شهرداري و شوراي شهر بندرگز ساختماني را براي آموزشهاي صنايعدستي به اين ادارهکل تحويل دهند تا نسبت به آموزش علاقمندان و هنرجويان رشتههاي صنايعدستي در اين شهرستان اقدام شود.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: همچنين مقرر شده شهرداري شهرستان بندرترکمن در خصوص امکان اجراي عمليات اجرايي زيرساختهاي گردشگري در جزيره آشوراده بررسي و اقدام لازم را به عمل آورد.
عباسي با اشاره به ضرورت تکميل عمليات اجرايي زيرساختهاي توسعه گردشگري در اين شهرهاي ساحلي، افزود: در نظر گرفتن سايتهاي جديد براي توسعه گردشگري در سواحل استان و تکميل زيرساختهاي موجود زمينه را براي حضور هرچه بيشتر گردشگران و بهرهبرداري مفيد از اين قابليتها فراهم خواهد آورد.
مديرکل ميراثفرهنگي گلستان اظهار اميدواري کرد با ساماندهي زيرساختهاي توسعه گردشگري در شهرهاي ساحلي اين استان، گامهاي ارزندهاي براي توسعه صنعت گردشگري و درآمدزايي در اين مناطق گردشگري مهم برداشته شود.
الف/117
انتهای پیام/